Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Livet enligt Dunne" by Rose Lagercrantz ~ Book PDF Kindle ePub Free

Livet enligt Dunne

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Livet enligt Dunne
  • Author : Rose Lagercrantz
  • Release Date : January 13, 2015
  • Genre: Kids,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 15624 KB

Description

Rose Lagercrantz och Eva Eriksson, tvĂ„ Ă€lskade barnboksveteraner, berĂ€ttar vidare om Dunne som just slutat ettan i denna fjĂ€rde fristĂ„ende bok. En varm och rolig berĂ€ttelse dĂ€r starka kĂ€nslor fĂ„r gott om utrymme, ibland med drastiska inslag, men som hela tiden andas hopp om förstĂ„else och försoning. LĂ€ttlĂ€st för nybörjarlĂ€saren med kort koncentrerad text och roliga mitt i prick-bilder.

Det Àr Dunnes första sommarlov - och det bÀsta! I alla fall hittills. Hon Àr pÄ en ö med Ella Frida, den bÀsta vÀnnen i vÀrlden, medan pappa ligger pÄ sjukhuset och kryar pÄ sig efter en trafikolycka. Han ringer varje dag, men sÄ uteblir samtalen. Dunne blir orolig, men Ella Frida kan konsten att trösta och muntra upp sin vÀn. Det finns ju sÄ mycket roligt att göra pÄ HÀrligön: bygga kojor, fiska, spana efter vilda djur - och bada förstÄs, flera gÄnger om dagen!

Men en dag dyker pappa upp, med kryckor och sjuksköterska och allt! Det besöket blir inte som nĂ„gon hade tĂ€nkt sig. Men som tur Ă€r finns bĂ€sta vĂ€nnen pĂ„ plats nĂ€r det hĂ€nder sĂ„nt som inte fĂ„r hĂ€nda hĂ€r i vĂ€rlden. De tidigare böckerna om Dunne heter Mitt lyckliga liv (2010), Mitt hjĂ€rta hoppar och skrattar (2012) och Sist jag var som lyckligast (2014). De har alla hyllats och fĂ„tt stor uppmĂ€rksamhet bĂ„de i Sverige och utomlands. Mitt lyckliga liv nominerades till Deutscher Jugendliteraturpreis 2012 och var med pĂ„ New York Times lista Notable Children´s Books of 2013.


Download Free Books "Livet enligt Dunne" PDF ePub Kindle